Η Φιλοσοφία Μας

Δημιουργοί του Frankie, o Δημήτρηs Χριστοφορίδηs και o Σεφ Χρήστοs Αθανασιάδηs, επιστρέφοντας από μια συναρπαστική περιήγηση στην Ιταλία και εξερευνώντας τις πιο γνήσιες γεύσεις της χώρας, μετέφεραν την εμπειρία και την αυθεντικότητα του ταξιδιού τους σε αυτό το μοναδικό εστιατόριο του ομίλου “nice n easy”.

Με όνομα εμπνευσμένο από τον Frank Sinatra, κουζίνα με άρωμα Ιταλίας και φρέσκα τοπικά συστατικά, πιστό στην farm-to-table φιλοσοφία και ποιότητα μας, το Frankie σας καλωσορίζει στο φιλόξενο χώρο του.

Με ρουστίκ αισθητική, νοσταλγική vintage ατμόσφαιρα και ζεστά χρώματα που δημιούργησαν η αρχιτεκτόνισσα Δήμητρα Κορομπίλη και ο designer Σπύρος Κοντάκης, το Frankie σας υποδέχεται σε ένα ιστορικό κτίριο χτισμένο πριν από το 1930, στο Κολωνάκι (στο χώρο του πρώην «Rosebud» και δίπλα στο ‘nice n easy’).

Στο Frankie θα απολαύσετε φρέσκα χειροποίητα ζυμαρικά, κρεατικά, ψωμί και πίτσες με προζύμι και βιολογικό αλεύρι, αλλά και gluten free και lactose free επιλογές. Συνοδεία των γεύσεων μια μεγάλη γκάμα από ελληνικά και ιταλικά κρασιά. Ανοιχτό από νωρίς το πρωί με brunch και ιταλικά snacks, αρωματικούς καφέδες και ροφήματα.

Στο ισόγειο του εστιατορίου ζυμώνουμε καθημερινά και ψήνουμε ψωμί και πίτσα ενώ στην ανοιχτή κουζίνα του πρώτου ορόφου παρασκευάζονται καθημερινά τα φρέσκα ζυμαρικά μας. Το μενού επιμελείται ο Executive Chef Χρήστος Αθανασιάδης και ο Chef de Cuisine Παναγιώτης Μωυσής.