RESTAURANT MENU

Φρέσκα χειροποίητα ζυμαρικά, κρεατικά, ψωμί και πίτσες με προζύμι και βιολογικό αλεύρι που ζυμώνονται καθημερινά και ψήνονται στον ξυλόφουρνο μας, αλλά και gluten free και lactose free επιλογές. Το μενού επιμελείται ο Executive Chef Χρήστος Αθανασιάδης και ο Chef de Cuisine Παναγιώτης Μωυσής.

 

Δειτε το Μενου

DELIVERY MENU

Το Frankie δίνει πλέον τη δυνατότητα και για delivery από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, με ώρες εξυπηρέτησης από τις 12.00 το μεσημέρι έως τις 12.00 το βράδυ, στο γραφείο ή το σπίτι, κάνοντας έτσι ακόμη πιο εύκολη τη διαδρομή προς την απόλαυση.

 

Δειτε το Μενου